Nyheter

Her finner du siste nytt om hva som skjer i norsk studentidrett.

Tedrikking, VM-kamp, nye erfaringer og bekjentskaper. Skiller norsk studentidrett seg fra andre land og hvordan står det til med kjønnsbalansen i det internasjonale studentidrettsforbundet? Vilde har vært på det internasjonale frivillighetsakademiet fra 14. til 22. juni, og deler sine tanker og opplevelser her.

Vi har nå valgt ut de siste 10 kandidatene fra henholdsvis 7 særforbund og 3 idrettskretser til Mentorprogrammet for unge ledertalenter 2018/2019. Tidligere har vi valgt ut 10 kandidater fra norsk studentidrett. Se hvem som skal delta og bli bedre kjent med de heldige utvalgte!

I samarbeid med Select Sport Norge og Oslo Sportslager er nå EM-kolleksjonen klar! 

Selv om sommeren skal nytes, begynner vi allerede å se frem mot en innholdsrik og aktiv høst for norsk studentidrett. Vi har samlet de viktigste datoene og hendelsene nedenfor. Oppdater kalenderen allerede nå!

Norge sender en rekordstor tropp på hele 153 stk til EUSA Games Coimbra 2018. Fem klubber er representert og vi skal delta i syv idretter! 

Onsdag 13. juni reiser Vilde Thorud til Kazan for å representere norsk studentidrett på det internasjonale frivillighetsakademiet. Vi har spurt Vilde om hva hun ser mest frem til ved akademiet og nå kan du også følge henne på veien!

Nok en gang skal hele Studentidretts-Norge gjeste Trondheim når NTNUI tar over stafettpinnen fra Bergen i oktober, og ønsker velkommen til de 15.studentleker! 

Vil du vinne et gavekort på 1500kr hos G-sport? Ta e-læringsprogrammet Ren Utøver i juni og vær med i trekningen! 

Helgen 16. til 18. mars gikk NSIs 93. ordinære forbundsting av stabelen. Nå ligger protokoll fra tinget og endelig vedtatt strategi ute på våre nettsider. 

Helgen 11.-13. mai var det igjen tid for det tradisjonsrike studentmesterskapet i roing i Bergen, og nykommerne fra BSI stod for årets største overraskelse! 

De gule- og grønnkledde var vanskelig å tukte under helgens Studentmesterskap i triatlon. NTNUI stakk av med Studentmestertittelen i alle tre klasser, og gjorde i tillegg rent bord da de også tok sølv og bronse. 

Vil du møte studentidrettsledere fra hele verden og diskutere små og store spørsmål? Bli med oss til den globale studentidrettskonferansen, FISU Forum 2018!

Hele 81% av medlemsmassen vår var representert på Norges studentidrettsforbunds 93. ordinære forbundsting og med ny visjon og nytt styre er NSI klare for å skape fremtidens idrett! 

Har du et ønske om å utvikle deg i lederrollen og nå nye mål i din lederkarriere? Få en unik mulighet til utvikling og støtte i lederrollen gjennom NSIs mentorprogram.

Norges Studentidrettsforbund fikk i dag den offisielle plaketten som viser at vi er ett av 18 særforbund som er sertifisert som Rent Særforbund. 

I henhold til NSIs lov §14 (2) er fullstendig saksliste og saksdokumenter for NSIs forbundsting 2018 idag gjort tilgjengelig på studentidrett.no, og alle medlemslag er informert på e-post.

Her finner du resultater fra Studentmesterskapene og Studentcupene arrangert under Studentlekene Tromsø 2018

Anna Ulvensøen og Jørgen Madslien, begge fra NTNUI, var best på dagens jaktstart i Student-VM i skiorientering!

Er du en med pågangsmot, stor arbeidskapasitet og liker en utfordring? Få unik ledererfaring fra den internasjonale idrettsarenaen! 

Vi fortsetter gullrushet i Student-VM med førsteplass i mixed relay!

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler