Nyheter

Her finner du siste nytt om hva som skjer i norsk studentidrett.

Sergej Gornalov fra Russland nølte ikke da han beskrev sølvvinnerne på sprintatfetten; han pushet seg selv vel vitende om at Jørgen Baklid pustet han i nakken. 

Audun Heimdal, ski-orientering, grep sjansen og gikk inn til Norges første medalje i Krasnoyarsk: sølv i sprint i ski-orientering. 

- Jeg begynte å spille curling så fort jeg klarte å dytte steinene, sier 21-åringen som nå skal gå først i kveldens åpningsseremoni og bære det norske flagget. 

Få full oversikt over den norske troppen i aksjon her! 

Med 20års jubileum for Studentlekene var det ekstra stas for NTNUI å kunne ta lekene hjem igjen der de for første gang oppstod i 1999. Og det gjorde de til gangs! 

Årets største studentidrettsarrangement er i gang om knappe to dager. Les videre for praktisk info og kampoppsett. 

Ønsker du å teste deg mot noen av de beste i verden? Grip sjansen, nå har du muligheten. 

Vil du være med å skape fremtidens idrett? Vi søker nå ny generalsekretær til å lede forbundskontoret!

Idretten, banketten, atmosfæren – alt stemte på Lillehammer denne helgen. Og vi har kåret rykende ferske Norgesmestere for studenter i Ishockey!

Årsmøtene sikrer demokratisk styring av klubben og er obligatorisk for alle idrettslag hvert år. Møtet er idrettslagets høyeste myndighet, og skal avholdes innen 31. mars. 

Marius H. Johannessen informerte i januar styret om at han sier opp sin stilling som generalsekretær i Norges studentidrettsforbund. 

Tormod Tvare har sagt opp sin stilling i NSI, og begynte 1. februar i sin nye stilling som politisk rådgiver i Oslo Arbeiderparti.

Om en knapp måned drar Norges Studentidrettsforbund til Vinteruniversiaden i Krasnoyarsk med en rekordstor tropp - se hele uttaket her! 

Norges idrettsforbund har samlet alle frister for de ulike støtte- og tilskuddsordninger for idrettslag i løpet av 2019. I tillegg finnes det en rekke andre ordninger som genererer gode penger til klubbkassa.

Det er like før siste eksamen er levert og julefreden kan senke seg for våre studentidrettere. I den anledning har vi sett tilbake på året som snart er omme og kan konkludere med nok et godt år for norsk studentidrett. 

Brenner du for idrettsarrangement, vil du utvikle deg i organisatorisk ledelse og ønsker du å bidra til å løfte nivået og kvaliteten på de nasjonale studentmesterskapene våre? Da er dette noe for deg! 

Satser du på langrenn eller skiskyting ved siden av studiene, og ønsker du å teste deg mot noen av de beste i verden? Grip sjansen, nå har du muligheten! 

Uttak til Vinteruniversiaden 2019 blir gjort: 3. desember. 

Vi ønsker svar fra ditt studentidrettslag.

Guy Thomas Kværnberg (bildet) ble under årets Ledersamling tildelt norsk studentidretts høyeste utmerkelse, hederstegnet i gull, for sin enorme innsats som trener i OSI fekting gjennom 20 år. 

Søk om plass i NSIs moderniseringsutvalg.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler