Nyheter

Her finner du siste nytt om hva som skjer i norsk studentidrett.

Vi søker nå 1-2 personer til det sentrale støtteapparatet til Norge under verdens største idrettsarrangement, Sommeruniversiaden Taipei 2017. 

Vi søker tre fysioterapeuter til det medisinske støtteapparatet til Norge under verdens største idrettsarrangement, Sommeruniversiaden Taipei 2017. 

Mats Kristoffersen hadde sitt siste oppdrag som utviklingskonsulent i Norges Studentidrettsforbund under nettverkssamlingen 24.-26. mars. Der ble han hedret med Norges Studentidrettsforbunds sølvmerke.

For første gang i historien arrangerer FISU, det internasjonale studentidrettsforbundet, "FISU Volunteer Leaders Academy in Kazan", 2.-8. juli. Søk nå og få en opplevelse for livet, helt gratis!  

Skoleåret 2017/2018 kan du bli med på norsk idretts beste lederutdanning for yngre ledere. Utdanningen er faglig bunnsolid og har åpnet dører for svært mange siden oppstarten i 2008/2009.

De ellevte studentleker er over og vi kan se tilbake på en uke fylt med fart, spenning, moro og glede! NTNUI har nok en gang levert et bunnsolid arrangement for hele Studentidretts-Norge. 

Foto: Studentlekene Trondheim 2017

Vestfold Studentidrettslag har hatt en fin utvikling de siste årene. På telefon forteller Lars-Erik Larsen, tidligere leder og nå nestleder, om hvordan studentidrettslaget de siste årene har stabilisert sin virksomhet på campus Vestfold. 

Vil du være med å skape fremtidens idrettsledere?

Etter å ha arrangert flere fantastiske Studentmesterskap i Sogndal har Studentspretten fått mersmak og nå søkt, og fått tildelt, Studentleker høsten 2017! 

Uttaket er gjort, og Norges tropp er nå klar for avreise til et av verdens største idrettsarrangementer i 2017 - vinteruniversiaden 2017!

Har du en drøm om å gå et skirenn med flagget på brystet? En drøm om å teste deg mot noen av de beste i verden? Grip sjansen, nå har du muligheten! 

Fredag 23. september gjennomførte NSI i samarbeid med mange av studentidrettslagene i Oslo en vellykket studentidrettsfestival i Oslo.

Studentene som representerte Norge i Student-VM i Orientering leverte til gangs! 

Stadig økende bredde i deltakelsen og flere pallplasseringer i EUSA Games 2016!

FISU Forum 2016 ble arrangert i Montpellier, Frankrike 4.-9. juli. Årets konferanse hadde tittelen "From the origins to the future of University Sport".

Gjennom deltakelse og seier i våre nasjonale studentmesterskap er hele 6 ulike klubber nå klare for EUSA Games i Kroatia! 

NTNUI kastet seg villig over oppgaven det var å være arrangør for tidenes første SM i triatlon, og de gjennomførte med glans! 

Studentmesterskap 2016 i roing ble en kjempesuksess der hele 21 lag deltok, som er rekordoppslutning for studentregattaen! 

Norges Studentidrettsforbunds 92. ordinære forbundsting på Bardufosstun i Bardufoss ble et vellykket ting.

Regattastyret har nok en gang gleden av å invitere til årets Studentregatta, som går av stabelen lørdag 7. mai med åpningsseremoni fredag 6. mai!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishCookies