Nyheter

Her finner du siste nytt om hva som skjer i norsk studentidrett.

Vil du være med å påvirke e-sportens utvikling i norsk studentidrett? Søk om plass i vårt nye e-sportutvalg!

På Badmintontinget 5. - 6. september ble NTNUIerne Emilie Storvik og Camilla Stokkaune valgt inn som styremedlemmer i Norges Badmintonforbund; Emilie som frittstående styremedlem og Camilla som nestleder i kompetansekomiteen. Begge har bakgrunn fra studentidretten som aktive og tillitsvalgte i NTNUI Badminton. Les mer om hva de ønsker å få til!

Etter en lang aktivitetspause i studentidretten, var sulteforede NTNUI-Triatleter ustoppelige på hjemmebane i Trondheim! 

Årets ledersamling blir avholdt på Thon Hotel Linne 23.-25. oktober. Samlingen er rettet mot ledere og styremedlemmer i studentidrettslag og arrangørkomiteer. Velkommen til en spennende og innholdsrik helg!

Påmeldingsfrist 9. oktober 

Ønsker ditt studentidrettslag å heve kompetansen i laget, sette i gang rekrutteringstiltak, arrangere treningssamlinger, eller trenger dere utstyr i oppstart av nye aktiviteter? Trengs det ekstra midler til smitteverntiltak?

 

19 unge ledere fra hele norsk idrett er nå klare for en ny runde av "Mentorprogrammet for unge ledere". Første samling for 2020/2021-kullet er allerede nå i helgen! Bli bedre kjent med de heldige utvalgte her!

NSI har utarbeidet en smittevernsveileder for studentidrettsarrangement. Veiledningsheftet er en utdypende beskrivelse av hvordan klubber og arrangører i Norges studentidrettsforbund (NSI) kan planlegge, gjennomføre og sikre at sine arrangementer, konkurranser og samlinger blir gjennomført i henhold til NSIs koronavettregler og til enhver tid gjeldende smittevern.

Koronapandemien har betydning for arrangementene vi skal holde til høsten. Nedenfor finner du en oversikt over hvordan vi forholder oss til de planlagte arrangementene fremover.

Studentlekene Bergen Challenge er avlyst.

Vil du være med å utvikle studentidrettens nye klubbutviklingskonsept? Vi søker deg som brenner for studentidrett og organisasjonsutvikling!

Studiestarten er den viktigste tiden for å få nye medlemmer inn i  studentidretten, men Korona gjør at vi må tenke annerledes enn i tidligere år. Norsk studentidrett skal gjøre vår del av dugnaden gjennom godt smittevern, samtidig er det fortsatt mulig å skape mye aktivitet. La oss dele ideer og utfordringer - meld deg på ett av våre dialogmøter!

Er du selvstendig, strukturert og evner å engasjere andre? Vi søker nå etter en prosjektleder (100%) som skal ha ansvar for å utvikle og etablere aktivCampus som et nasjonalt konsept i regi norsk studentidrett. Stillingen er et ettårig engasjement med mulighet for forlengelse. 

Gjennom sommerferien har NSIs rekrutteringsutvalg jobbet med å utarbeide en felles rekrutteringsstrategi for hele studentidretten. Se resultatet her!

Sommerferien er i anmarsj – og den skal nytes! Vi ser tilbake på en veldig spesiell og annerledes vår, hvor hjemmestudier har vært normalen og mange planer har gått i vasken. Likevel har dette åpnet opp for nye muligheter til å utvikle studentidretten.  

NSIs rekrutteringsutvalg er i full gang med å utarbeide studentidrettens rekrutteringsstrategi inn mot høstsemestret 2020. Korona tvinger oss til å tenke annerledes. Vi skal stå klare til å ta imot nye og gamle studenter til høsten, uansett!

I en kronikk i VG deler tidligere Idrettsstyremedlem, Marcela F. Bustos, sine erfaringer med rasisme i norsk idrett. Bustos nevner også Mentorprogrammet for unge ledere som en relevant arena for mangfold og inkludering. Det er vi glade for. Det vi derimot stusser over er de videre påstandene om programmet. Her kommer derfor en oppklaring. 

Den siste tids hendelser har rettet søkelyset mot rasisme som et samfunnsproblem. Problemet gjelder ikke bare i USA, men også i resten av verden, i Norge, i idretten og blant studenter.

Adrian Stinessen Haugen og Ragnhild Nygaard har begge deltatt på mentorprogrammet for unge ledere. De er enige om at programmet har gitt dem verdifull kunnskap og et solid nettverk i idretten som vil gagne dem videre i livet.

Har du lyst til å bidra til at enda flere begynner med studentidrett til høsten? Vi søker deg som har lyst til å arbeide med en felles rekrutteringsstrategi for studentidretten frem mot høstsemesteret 2020.

Antidoping Norge har satt opp en ny rekke webinarer for trenere og støttepersonell, samt ett som utøvere kan delt på: "Antidoping 101 - Hva bør trenere vite?", "Hva gjør vi ved mistanke?" og "Kosttilskudd – en risiko for doping?".

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler