Nyheter

Her finner du siste nytt om hva som skjer i norsk studentidrett.

Det gjeveste metallet ble værende i Sogndal. De to lokale lagene viste ingen nåde, og gikk begge ubeseiret gjennom årets utgave av Studentmesterskapet i fotball.

Fredag 14. september er det duket for første samling i Mentorprogrammet for unge ledertalenter! Før sommeren ble de 20 utvalgte lederkandidatene presentert, og her er de utvalgte mentorene som skal følge lederne i deres personlige utvikling det neste året. 

Er du en med pågangsmot, stor arbeidskapasitet og liker en utfordring? Få unik ledererfaring fra den internasjonale idrettsarenaen! 

Årets FISU Forum har kommet til en ende, og de utvalgte deltakerne fra Norge har delt sine erfaringer med redaksjonen.

Fra venstre: Frida Eilertsen Nielsen, Cecilie Kappelslåen, Eirik Søreide Hansen, maskot, Tormod Tvare, Guro Røen, frivillig

Norge sender fem deltakere til global studentidrettskonferanse i Sibir!

Det bikker dag 4 i Coimbra på EUSA Games for Studentsprettens fotballdamer, og i dag har vi hatt en etterlengtet fridag!

NTNUI Roing har vært i Portugal og kapret hjerter og sinn, samt tonnevis med god erfaring. Damenes åtter (aka MasseDamer), herrenes åtter (aka Grådige grizzlyer), toergutta (u-båten) og Petter «Hulken» Tufte i singelsculleren var klare for kamp! Les om det her!

Student-EM handler ikke bare om kamper, trening, mat og sovesaler. Det handler også om venner, opplevelser, samhold og gøy! 

"Det går opp for dæ, du e flua på veggen i et nordnorsk volleyballags uvanlige "hverdag". Det e TSI. Guttan e trøtt. Det e tredje dag inn i det sagnomsuste STUDENT EM."

De EM-vante jentene fra OSI har kun spilt én kamp, det mot fjorårets bronsevinnere, og tapte 15-20. Det er likevel upåklagelig stemning i laget! 

OSI Badminton startet EUSA Games med én seier og ett tap, med knappest mulig margin. Les om deres første dager her! 

Finn resultatene for din klubb og ditt lag her. 

De fire OSIerne tok seg helt til finalen i fjorårets Student-EM der de til slutt fikk sølv. De er klare for revansj! 

Med hele åtte Student-EM, ett sølv og en bronse på merittlisten er det vel knapt en klubb som kan skilte med mer rutine i Student-EM enn NTNUI Roing.

OSI tennis er i voldsom vekst og kvalifiserte seg til og med til EM da de vant Studentmesterskapet på hjemmebane. Med seg på damesiden får de EM-rutinerte NTNUI. 

NTNUI fotball herrer og Studentpsretten fotball damer kvalifiserte seg, i likhet med volleyballgjengen, også under SL Sogndal til EUSA Games 2018 - begge lag i beinharde finaler mot fotballbataljonen fra NHHI. 

De to volleyballagene fra henholdsvis TSI og OSI kvalifiserte seg begge under SL Sogndal høsten 2017, og målet var klart fra første kamp - de skulle begge til EM! 

Neste idrett ut er håndball. Her er det Oslostudentenes Idrettslag, som er å regne for veteraner å være i EM etter at jentene nå deltar for tredje år på rad, som skal representere Norge; denne gangen i både herre -og dameklassen!

Vi teller ned mot EUSA Games og Student-EM med én presentasjon hver dag frem til avreise - og først ut er NHHI! 

Birte (bildet), Haakon og Line er klare for å organisere og administrere deltakelsen for over 150 utøvere under EUSA Games. Her kan du bli bedre kjent med dem!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishCookies