Robert går for suksess i Universiaden

Taekwondoutøver Robert A. Honningdalsnes (25) forbereder seg til Sommer-Universiaden i Beograd, Serbia 1. juli -12. juli.

Robert, som studerer faglærer idrett på NIH, har tidligere deltatt på Universiaden i Bangkok 2007 og i Student VM i Beograd 2008, og kan vise til en rekke meritter: allerede i 2005 deltok han i VM, året etter i EM, han har siden vunnet en rekke NM-tittler, vinner av Norway Cup 2002-2007, i 2008 kjempet han seg til sølv i Scandinavian Open og ble kåret til Beste fighter i mesterskapet, kvartfinaleplass i Belgia Open 2008, og han ble i januar Nordisk Mester for tredje året på rad!

"Landslagstreneren har motivert meg til å delta i årets Universiade, dette blir svært viktig for meg med tanke på å sikre meg uttak til VM i København i oktober", forteller Robert da han kom innom oss på NSIs forbundskontor. "Det er veldig høyt internasjonalt nivå på Universiadene, sist deltok regjerende verdensmester og en rekke OL deltakere i kamp om gullet. I år blir det spesielt viktig for meg å prestere på Universiaden, siden jeg i en periode har vært skadet", forteller han videre. Robert pådro seg tidligere i år tre beinbrudd i foten, så Universiaden blir det mesterskapet hvor han må bevise sin plass på landslaget og sikre seg VM billett.

Under OL i Beijing var Robert sparringspartner for Nina Solheim, når teakwondo sølvet ble sikret. Nina Solheim vant i 2006 Student VM i Valencia. Vi ønsker Robert lykke til med forberedelsene til årets Universiade!

Kontaktperson

Magnus Nedregotten

Idrettskonsulent
Tlf: +47 938 49 906 
magnus@studentidrett.no  

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler