WUC 2012

Etter en fantastisk tur til Zakopane og Student-VM på skøyter sitter den norske troppen igjen med medaljer på nesten samtlige distanser.

Student-VM på skøyter er godt i gang, og Norge har tatt medalje i 4 av 5 distanser!

Med en 11. plass i snatch og en 14.plass i clean&jerk var Håvard Grostad mellomfornøyd med egen innsats etter sin deltakelse i det tredje universitetsmesterskapet som ble arrangert i Eilat.

Med flere OL-deltakere og roere av absolutt verdensklasse fikk den norske delegasjonen i student-VM en tøff jobb. Kun én båt nådde finalen - lagbåten fra Trondheim.

Med den beste prognosetiden av de norske båtene skal roerne i vår lengste båt gjøre stas på et etterlengtet comeback. For første gang på over 30 år deltar Norge i et internasjonalt mesterskap i rosportens flaggskip, en åtter med styrmann, og det skal gjøres til gangs. Vi må helt tilbake til OL i 1948 for å finne pallplassering for denne lagbåten – nå håper de at ventetiden endelig er over.

Etter individuelle konkurranser noe under pari sto det norske herrelaget med Jo Forseth Indgaard, Vegard Ruttenborg og Vetle Ruud Bråten frem og tok bronse på stafetten i årets Student-VM i orientering.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler