WUC 2010

Trude Hestengen , Katrine Skalleberg og Emil Flam representerte Norge i årets Student-VM i ridning som ble arrangert i Sør-Korea 30. oktober til 2.november. Totalt 57 ryttere fra 19 nasjoner deltok i arrangementet. 

Det 9. Studentverdensmesterskapet i bryting fant sted 26. - 30 oktober i Torino, Italia. Norge stilte med 2 utøvere, Henriette Slaattum i 51 kilos klassen og Håvard Hestdalen i 96 kilos klassen.

The 4th World University Ruby Seven Championship 2010 i Rugby gjennomføres i disse dager i Porto. Norges Rugbyforbund anser deltakelsen i Student-VM som viktig i forberedelsene for OL i 2016.

"Min første seniormedalje i karrieren og det er jo utrolig moro" forteller Ekroll Jahren etter at bronsen var i boks. Vi gratulerer! Les mer på Norges Orienteringsforbunds nettsider.

Den norske troppen er ankommet Sverige og VM åpner idag med langdistansene. Klikk les mer for å følge orienterings-VM live på nett. Vi ønsker den norske troppen lykke til!

Student-VM i taekwondo er over uten medaljer til Norge. Totalt 230 utøvere fra 29 nasjoner deltok i mesterskapet som ble arrangert i Vigo, Spania, 29. juni til 4. juli.

Jarleif Amdal ble nummer 5 i årets Student-VM i vektløfting med resultatet 135 - 165.

Tre norske studenter har tatt turen til Vigo, Spania for å delta i Student-VM i Taekwondo som arrangeres 28. juni til 4. juli.

Norge tok fjerdeplassen i årets Student-VM i innebandy som ble arrangert i Umeå 13.-16.mai.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler