OSI og TSI, klare for Student-EM i volleyball

De to volleyballagene fra henholdsvis TSI og OSI kvalifiserte seg begge under SL Sogndal høsten 2017, og målet var klart fra første kamp - de skulle begge til EM! 

Lagene gikk begge ubeseiret gjennom Studentmesterskapet, og spilte forrige sesong i 1.divisjon for herrer og eliteserien for kvinner. 

Disse representerer OSI og TSI i Student-EM: 

OSI Damer

TSI Herrer

Marte Lund Saga

Asbjørn Aarekol

Maren Hatlestad

Nikolai Figenschau

Andrea Nikoline Worren

Christian Fredriksen

Susanne Jensvold Ruud

Toumas Heiskanen

Elisabeth Stokkenes

Kato Sadmo Karlsen

Guro Flatmo

Tor-Øystein Kristiansen

Ingeborg Våg

Bjarne Martinsen

Kjersti Rekdal Skåre

Vegard Paulsen

Annica Alvin

Stian Kirkvik Johnsen

Stine Hvidsten Jensen

Pavel Serov

Elise Slettebø Melhus

Fridtjof Rinde

Oda Skarland Fiskum

Andreas Alexandersen

Kjell Erik Kvamsdal (lagleder)

Stian Alexander Pettersen (lagleder)

Sindre Svendby (Lagleder)

 

Særfokus før avreise

OSI´s volleyballdamer stiller meget godt forberedt til årets EUSA games. Ingenting skal overlates til tilfeldighetene, og de har forberedt seg godt på det korteste, men viktigste øyeblikket rundt en kamp;Turnering i ”stein, saks, papir” og ”myntkast” skal gjøre utslaget for volleyballdamene fra øst, da dette er starten på en kamp i volleyball der det avgjøres hvem som starer med serv. Ryktene sier at lagets kaptein ikke er like god i ”stein, saks papir” som hun er som kaptein ellers, så det blir spennende å se om hun henter fram mesterskapsformen fram mot EUSA games.

Nordnorsk profil

TSI's volleyballherrer har, i likhet med damene fra OSI, et uttalt særfokus. I motsetning til jentene som fokuserer på starten i en kamp har gutta lagt ære i å ha en nordnorsk profil:

"Planen var å kjøre en ren nordnorsk profil under EUG, men selvfølgelig klarte en søring å snike seg med... Men, dersom vi ser på sammensetningen, så består laget av 92% reint nordnorsk blod, og det bør da holde til et historisk godt oppmøte fra "NORDNORGEBYGDA" som dere søringer kaller det. Til tross for ganske ensidige røtter, så kan vi stolt meddele at laget består blant annet av en lege fra Finnmark, en geolog og ingeniør, en landslagsspiller, en finsk sersjantog og ikke minst en overentustiastisk fiskeselger fra Lofoten (sistnevnte MÅ bare oppleves).", sier lagleder Nikolai Figenschau. 

Målsetting

"Vi skal kjempe, spille, leke som et lag, samt mestre det å spille i 30 varmegrader uten å svime av...Samhold er i fokus hos oss! Vi gleder oss så klart til å kjenne på internasjonal motstand, men det å reise som en gruppe og lag er høydepunktet! Vi er en god gjeng, skjønner du", sier lagets kaptein Kjersti Rekdal Skåre. 

Gutta hadde i utgangspunktet et mål om å jobbe med brunfargen og nedbygningen av en opparbeidet sommerkropp ettersom sommeren i nord har vært noe skuffende. Deretter kommer målet om å spille gøy og sjarmerende volleyball mot "eliten" i Europa.

Figenschau oppsummerer forventningene slik: "Spille volleyball mot gode motstandere, oppleve Portugal sammen og ikke minst å få "representere" landet vårt. Det syntes vi er stas. Ellers blir det kjekt å opplevet fenomenet sol og tosifret varmegrader som alle sør for Sandnessjøen prater så varmt om."

 

 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishCookies