EUG 2018

Det bikker dag 4 i Coimbra på EUSA Games for Studentsprettens fotballdamer, og i dag har vi hatt en etterlengtet fridag!

NTNUI Roing har vært i Portugal og kapret hjerter og sinn, samt tonnevis med god erfaring. Damenes åtter (aka MasseDamer), herrenes åtter (aka Grådige grizzlyer), toergutta (u-båten) og Petter «Hulken» Tufte i singelsculleren var klare for kamp! Les om det her!

Student-EM handler ikke bare om kamper, trening, mat og sovesaler. Det handler også om venner, opplevelser, samhold og gøy! 

"Det går opp for dæ, du e flua på veggen i et nordnorsk volleyballags uvanlige "hverdag". Det e TSI. Guttan e trøtt. Det e tredje dag inn i det sagnomsuste STUDENT EM."

De EM-vante jentene fra OSI har kun spilt én kamp, det mot fjorårets bronsevinnere, og tapte 15-20. Det er likevel upåklagelig stemning i laget! 

OSI Badminton startet EUSA Games med én seier og ett tap, med knappest mulig margin. Les om deres første dager her! 

Finn resultatene for din klubb og ditt lag her. 

De fire OSIerne tok seg helt til finalen i fjorårets Student-EM der de til slutt fikk sølv. De er klare for revansj! 

Med hele åtte Student-EM, ett sølv og en bronse på merittlisten er det vel knapt en klubb som kan skilte med mer rutine i Student-EM enn NTNUI Roing.

OSI tennis er i voldsom vekst og kvalifiserte seg til og med til EM da de vant Studentmesterskapet på hjemmebane. Med seg på damesiden får de EM-rutinerte NTNUI. 

De to volleyballagene fra henholdsvis TSI og OSI kvalifiserte seg begge under SL Sogndal høsten 2017, og målet var klart fra første kamp - de skulle begge til EM! 

Neste idrett ut er håndball. Her er det Oslostudentenes Idrettslag, som er å regne for veteraner å være i EM etter at jentene nå deltar for tredje år på rad, som skal representere Norge; denne gangen i både herre -og dameklassen!

Vi teller ned mot EUSA Games og Student-EM med én presentasjon hver dag frem til avreise - og først ut er NHHI! 

Birte (bildet), Haakon og Line er klare for å organisere og administrere deltakelsen for over 150 utøvere under EUSA Games. Her kan du bli bedre kjent med dem!

I samarbeid med Select Sport Norge og Oslo Sportslager er nå EM-kolleksjonen klar! 

Norge sender en rekordstor tropp på hele 153 stk til EUSA Games Coimbra 2018. Fem klubber er representert og vi skal delta i syv idretter! 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler